Actieplatform Dierenbescherming

Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen! Help jij mee? Start een actie (Wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden? Wij bieden graag inspiratie), steun de actie van iemand anders, of steun een van onze projecten. Wij zijn je enorm dankbaar voor jouw steun!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Sofi is een jong blij ei van net 1 jaar oud. Het liefst wil ze heerlijk rennen en spelen! Omdat ze zo jong is, heeft een lieve pleeggezin haar tijdelijk opgenomen en daar stuiterde ze blij en zorgeloos rond, totdat haar pleeggezin merkte dat al na een kleine wandeling Sofi niet meer op haar rechter achterpoot wilde staan. Hierom heeft onze dierenarts haar gelijk doorgestuurd naar het MCD voor röntgenfoto’s. De uitkomst was niet positief. Arme Sofi heeft rechts flink last van heupdysplasie (HD). Zonder pijnstillers heeft Sofi hier erg veel last van en daar moet zo snel mogelijk wat aan gedaan worden.  De orthopeed adviseert ons om Sofi een hele nieuwe heup geven. Omdat zij nog jong is, maar niet te jong, is dit de beste optie en is het risico op pijn in de toekomst het kleinst. Haar klachten zijn op dit moment nog redelijk onder controle met de medicatie, maar als we het bedrag voor de operatie bij elkaar hebben, kan ze zo snel mogelijk geopereerd worden. Daarmee is de kans om snel bij een leuk baasje geplaatst te worden ook velen malen groter!  Sofi verdient natuurlijk die kans, maar de operatie gaat veel geld kosten. De inschatting van de orthopeed is minimaal €4000,- euro en daar hebben wij jullie hulp erg bij nodig! Help je mee om de operatie van deze lieve schat mogelijk te maken?
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Bo en haar puppies hebben een nieuw thuis!

24-03-2020 | 15:00 Geplaatst op: Help Bo en haar 6 puppies! We willen graag iedereen die heeft gedoneerd heel hartelijk bedanken dat ze ons hebben geholpen om de pups een goede start te geven. Ze zijn inmiddels allemaal naar een eigen baas gegaan en ook moeder Bo heeft haar gouden mandje gevonden. Op dit leuke filmpje kunnen jullie nog 1 keer genieten van de pups! :) 
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

30-03-2020 | 10:44 Aan: Help lieve Sofi aan een nieuwe heup! Hoop dat het beestje nog een mooi leven kan krijgen