Actieplatform Dierenbescherming

Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen! Help jij mee? Start een actie (Wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden? Wij bieden graag inspiratie), steun de actie van iemand anders, of steun een van onze projecten. Wij zijn je enorm dankbaar voor jouw steun!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik kom in actie
Bekijk alle

Heel veel kittenvoer nodig, wie helpt?

11-08-2020 | 09:00 Geplaatst op: Help de kittens bij Dierenopvang Haarlemmermeer! Voor velen is het bekend maar nog niet voor iedereen. Dierentehuis Amstelveen is tijdelijk gesloten waardoor alle kittens dit seizoen bij SDO Haarlemmermeer ter opvang komen. Echter vangt SDO Haarlemmermeer niet alleen hun regio en die van Amstelveen op,maar krijgen ze door een goede samenwerking met Stichting Amsterdamse Zwerfkatten ook kittens binnen via deze stichting. Dat houdt in dat er ontzettend veel kleine mondjes te voeren vallen, die niet 1 x maar sommige wel 2 of 3 x per dag voer nodig hebben. Hierdoor gaat het kittenvoer ongekend hard, zowel natvoer als droogvoer, en willen wij een oproep doen aan onze lieve volgers en donateurs voor een donatie aan kittenvoer. Er zijn een hoop merken kittenvoer maar alles is welkom! Mocht je het willen bestellen en bij ons laten bezorgen kan dat ook! Dit kan naar het adres van SDO Haarlemmermeer: Hoofdweg 565 in Hoofddorp.   Mocht u een donatie willen langsbrengen, dan vanwege de Corona maatregelen graag op afspraak. Wilt u deze actie financieel ondersteunen? Dat kan hier.   De kittens zullen hier ontzettend mee geholpen zijn! Onze dank is groot   
Lees meer
Bekijk alle

Tamara

12-08-2020 | 09:13 Aan: Hart voor dieren in nood